Okt Hjulskifte Se 1920X800

Dags för vinterdäck

Hjulskifte från 399 kr – 50 kr rabatt med Opelkortet

Läs mer om hjulskifte
SM Banners 1920X800 Service

Serviceerbjudanden

Vi kan din bil. Vi byggde den.

Se våra serviceerbjudanden

Välkommen till Opel

Upptäck Opels breda utbud av nya modeller, tillgängliga för köp och privatleasing – personbilar, transportbilar, elbilar och plug-in hybrider, samt bilar med förbränningsmotorer. Ta del av Opels olika tjänster och erbjudanden – oavsett om du är intresserad av en ny bil eller om du redan har en Opel som behöver service och underhåll.

Opel erbjuder också ett brett utbud av tjänstebilar och transportbilar för företag, tillsammans med anpassningsbara finansieringsupplägg och leasinglösningar.

Från verkstaden

SM Banners 1200X674 Service
Serviceerbjudanden

Ta del av alla Opels serviceerbjudanden och låt våra experter hjälpa dig med din bil, oavsett om du behöver hjälp med ett stenskott eller nya bromsar. Vi erbjuder även fastpris på utvalda tjänster.

Läs mer om serviceerbjudanden
SM Banners 1200X674 Fastpris
Fastpris på reservdelar

Hög kvalitet och ett tryggt bilägande ska aldrig behöva kosta för mycket. Därför har vi på Opel tagit fram fastpris på efterfrågade reservdelar till våra storsäljande modeller.

Läs mer om fastpris
1200X674 Boka Service
Boka service

När det är dags att serva din bil kan du enkelt boka din service online hos Opel. Fyll bara i dina kontaktuppgifter och information om din bil, så kommer du att bli kontaktad för att slutföra bokningen.

Boka service